Selecteer een pagina

WINSCHOTEN – De fotografen van nieuwssite 112Groningen hebben op 13 november een bezoek gebracht aan brandweerautofabrikant Ziegler in Winschoten. Daar kregen zij een presentatie over de geschiedenis van het bedrijf en een rondleiding door de werkplaats.

Over diverse afdelingen verspreid stonden diverse in aanbouw zijnde voertuigen opgesteld. Gemiddeld worden iedere week twee brandweervoertuigen bij de klant afgeleverd.

Ziegler Brandweertechniek b.v. kan elk brandweervoertuig ontwerpen, bouwen, en modificeren. U bent bij hun aan het juiste adres voor een standaard tankautospuit, maar ook voor een unieke crashtender. En ook voor alle andere soorten voertuigen kunt u bij Ziegler terecht.

Ook werken zij aan vergaande ergonomische verbeteringen in het design van de voertuigen. Zoals hun elektro-hydraulisch ladderrek en vooruitstrevende manschappencabine genaamd de Z-cab.

Al met al was het een zeer geslaagde avond, wij danken Ziegler voor haar gastvrijheid.