Selecteer een pagina

STADSKANAAL – Bij een verkeersongeval op de H.J. Kniggestraat in Stadskanaal zijn in de nacht van donderdag op vrijdag twee personen om het leven gekomen. Twee andere inzittenden zijn ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde kort voor middernacht. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De slachtoffers zijn twee 23-jarige mannen uit Borger en Buinen. Meerdere hulpdiensten, waaronder twee traumahelikopters zijn uitgerukt om hulp te bieden.

Alle inzittenden waren lid van V.V. Buinen. Zij waren op de terugweg van een oefenwedstrijd tegen de Pekelder boys. Vrijdagmiddag werd in Buinen een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst was er de mogelijkheid om te praten met medewerkers van slachtofferhulp en de sociale teams, de opbouwwerker van Andes, politie en gemeente. Ook burgemeester Jan Seton was aanwezig.

In de kantine kan een condoleanceregister getekend worden voor de twee spelers die zijn overleden door het ongeluk.